Bon Iver – Blood Bank

hej, jag sitter på ett tåg. thank god över internet

Nu är jag på väg hem igen! Älskade malmö!
Har åkt tåg i några timmar redan... Och bytte i Kil (ja, det finns en stad som heter Kil) i lite mer än 1 och 1 halv timme. Det var inte så kul... Åkte förbi en orange bil som spelade High way to hell med AC/DC superhögt, den åkte förbi oss 3 gånger på mindre än 15 minuter! HAHA
Det är inte så kul här på tåget... Men nu täänkte jag kolla på film! För det gillar jag
puss

kontor?

Idag såg jag ett 3-4 årigt barn sitta i ett träd och leka kontor... H*n satt och skrek att rasten var över och att dem nu skulle köpa och sälja aktier. AKTIER!? jag hade absolut ingen aning om vad det var, eller att det ens fanns när jag va 4! Dem hade tydligen regler på kontoret, h*n satt och läste upp dem för dem anställda... Jag tror att barnet kommer att bli chef när h*n blir stor. Lutar åt det hållet iallafall, tills dess får h*n väl bara fortsätta sitta i träd och snacka aktier med sina 'annställda'.

påsk

Hej, jag gillar godis. Det är påsk, jag har massa godis.
hihi, nu när jag har hittat mitt påskägg (för några timmar sen) så påsken är underbar! Nu ska jag gå ner där nere och kolla på Juno och äta hur mycket godis som helst!
En liten bild på mig fick ni också, charmigt värre.

sönder

Igår när jag skulle ta av mig mina converse gick dem sönder... Bara Ritsch! Jag hade bara med mig ett par skor... Så idag fick jag gå ut och skaffa mig ett par nya röda converse! Love 'em!

inte rädd

Det var så konstigt! För bara för att jag var så säker på att jag skulle vara rädd inatt var jag inte det! HAHA
Men det var väl tur det! inte ett endaste spöke kom heller.

TÅG

Jag åkte tåg. Ja, i 9h. nej, inte i sträck. Stannade i göteborg i nån timma där i mitten. MEN NU MY M8S ÄR JAG(och ahr varit dem senaste timmarna) I DET UNDERBARA SUPERSTORA KRISTINEHAMN!!
mitt rum här knirrar och knarrar, det ska väl vara så i gamla hus? varför blir jag då fortfarande alltid lite rädd när jag hör det? Borde jag inte ha fattat nu, efter 13 år, att det inte är så läskigt att det knarrar i golvet och taket? Tydligen inte, för nu ligger jag här i sängen och vet att så snart jag har släckt lampan kommer jag att vara lite rädd. Även om jag vet att jag är säker och att en stor del av min familj är i lite olika rum här bredvid så skrämmer mörkret mig lite. Fast jag undrar lite vad det är för något som jag är rädd för? För ärligt talat vet jag inte det själv, ett spöke? Pfft, inte här. Inte i det här trygga huset. Nej, jag vet verkligen inte. Förvirrande.
Vi får se vad som händer, kanske har jag något intressant att berätta om ett spöke jag kommer se inatt, imorrn. Antagligen inte, förhoppningsvis inte.

prickigt ben

mitt ben är typ... prickigt. seriöst. Kände mig som ett geni när jag snubblade rakt ner bland en massa brännnässlor, wow. Det svider. Och jag har stora blåmärken över hela benen.
fast det var ändå jättekul! hihi

LONISHHH

LONA MY KK ÄR I MALMÖ NU
ringde och väckte mig kl 11 gjorde hon!
men nu ska jag bli klar o sen skynda mig ut o träffa henne!
pussssss

Fint

Herregud vad fina kläder! Bara titta här! Så fina! Och ge mig pizzahalsbandet! tihi
Så gulligt!

NEVER SAY NEVER AND LETS LANA

Kollade på never say never med hilda klara o inez ida ;) AHAHAH 3D när JB gör hairflipen Loving it!
Nu kommer snart Ella hit sen ska vi allihopa lana hemma hos mig(ja, nördvarning) pahahaa
jaja, kommer bli askul!

duktig hihi

härligt när man blir klar med exakt allting som man kan göra på engelskan så man får göra vad man vill mahahahahah

blått

Fett, blått vatten på No! hihihi
Bara för att jag tycker det är fejnt!

BLI FRISK INEZ BLI FRISK

Inezinezinez! komkomkom! skolan är så trist! Kan du inte bli frisk!? Ja, så låter det just nu! här kommer en länk till hennes blogg som ni kan ta o kolla på tills hon kommer tillbaka! http://neonsvart.devote.se/
Och en låt till dig för att du ska bli frisk!

regn, pannkakor, 500 days of summer och klara

Såklart så ösregnade det idag, känns som att det bara är för att retas p.ga. mitt förra inlägg om att solen faktiskt finns. haha...
MEN dagen blev rätt lyckad iallfall! Efter skolan gick jag hem till Klara, dyblöta va vi båda två och det kändes som att fingrarna skulle trilla av, så kallt var det. Väl där bakade vi amerikanska pannkakor och glodde på 500 days of summer, för typ 1000 gången hehe. Bir fortfarande rätt arg på Summer hur kan hon göra så!? Och om det än går ännu lite mer kär i Joseph Gordon Levitt åh!
Så jag har suttit och skrikit och klagat på en TV ida, mycket trevligt. Sen spelade vi väl lite instrument hit o dit, har bestämt mig för att skaffa mig en melodika! Den låter så himla fint! Och lite som ett dragspel, vilket får mig att tänka på Frankrike, vad jag vill dit! Älskade Frankrike!

solen existerar

TITTATITTATITTA VAD DET VAR FINT UTE IGÅR, och ja, lite reklam för converse blev det också, får ni ta o leva med!
Daimglass gillar't!
Sol gillar't!
Varmt gillar't!
Havet gillar't!
Vad finns det att inte gilla!?

pannkaksfrukost

Bara för att det helt enkelt är bäst! Och för att jag har insett att de flesta av mina inlägg handlar om mat! haha
Men nu ska jag o loppan snart käka typ vääärldens godaste pannkakor iallafall! Jordgubbar, vindruvor, annan frukt och varmt ute! DET KÄNNS SOM SOMMAR IGEN!


morotskaka :)

Tänkte bara att alla ni var superintresserade av att veta att jag äter typ världens godaste morotskaka och lyssnar på underbara The Kooks just nu! So güüd!

Vill ha en ny header...

Ja, headern min är ju inte direkt så superfin så jag tänkte byta ut den lite, haha
Vet bara inte hur, hittar ingen fin bakgrund så nu sitter jag o Inez här i skolan o letar fina mönster. Ville ha något spetsmänster men det kommer mest upp lite... udda bilder om man söker på spets på bilder på google hahaha
menmen, jag fortsätter leta!

film, ben&jerrys och hilda

Bästa kombon ever!
Förutom när hilda gör fula miner och slår i sängen... HAHAHHA
PUSSSSS

Slutar tidigt, loving it

Härligt när man slutar efter lunch! I like it!
Det sista vi gjorde innan lunchen var att kolla på filmen "super size me", man bara mm, härligt att äta nu! haha
Fast ändå, den var jättebra!

precis som alla andra saknar jag sommaren

Sitter här o redigerar lite bilder från i sommras haha
Jag vet att typ alla andra redan har sagt det men jag saknar verkligen sommaren! Ge mig den nu! Så jag laddar upp lite redigerade med dålig kvalite sommarbilder nu ;)
'
Sommaren med mobilkamera<3

SPAM

Härligt när vi har håltimme o halva klassen sitter o spammar varann på fb eller spelar spel på spela.se HAHAHAHA LOVE IT
Insåg precis att sulan på mina converse e sönder! Ojoj! But it's chillaxin'! Woo

REMOULAAADSÅS

well, yes rubriken säger allt!
Jag, fia och loppan älskar remouladsås!(y)

sen...

Borde verkligen lära mig att komma i tid! :O
Nu borde jag vara klar! Men nej, jag har massa kvar att göra!
SÅ NU MÅSTE JAG SKYNDA MIG GAH

PIKNICK :D

Åh! Superbra kväll! Efter pianot stack jag hem och gjorde pastasallad, sen kom klara och ella och hämtade mig så stack vi till folkets park där vi mötte inez! Sen hade vi typ världens mysigaste piknick! Hade allt bra i sig! Påskmust, kakooor, pastasallad, brownies! TASTY MATE
Vi fick sitta på en duk för jag tog fel skulle egentligen varit en filt... hehe, menmen! Dä gör la ingät!
Tyvärr så blev det lite kallt mot slutet bara, haha
PUSSSSSSSSSHEJ

RSS 2.0