Never have to be alone, just shyness.

Jag tittar på bob's burgers och äter tårta sen igår, fyllde år. Det var tom fint väder. Fick massa fina grejs, typ en ny gitarr, en två veckors resa till kenya i februari, parfym, kläder, skor, läppstift, smycken böcker och massa annat fint!
Annars går jag i skolan och sånt, hos bup var jag imorse också. Lite bättre än sist ajg var där, då det började flimra och flacka för ögonen och jag var nära på att svimma och spy.
massa pussen och kramen!

WHOOPWHOOP

FYLLER ÅR I TVÅ MINUTER TILL
PUSS

I will freeze til the end.

Jag gjorde en gif på gifyo där jag spottade ut drickyoghurt och då blev flera tjejer helt så "omg whyyy do u puke?? don't do thattt" onödigt, den var inte ens särskilt provocerande.
Jag sitter på emriks och fikar hela dagarna, sen går jag antingen på fest eller balkong/fönsterhäng. Inget intressant. För någon natt sen bröt jag dock ihop totalt och satt på mitt rum och storgrät, kände mig iskall och ensam. Hela jag var en ångestklump helt enkelt. Jag var bara svart gråtande ångest som ville försvinna långtlångt bort, så nästa dag tog jag och anna tåget bort till sommarstugan där vi spenderade någon dag. Det var bra, att bara vara vi två.
Det var sånt masstjärnfall för någon dag sen också, så då var vi i västra hamnen och låg på marken och tittade upp letandes efter fallande stjärnor, jag såg en.

för vi åkte bakisbussen hem.
Här är Spanien.

Och åker bil.


Utsikt.

Drack te i fönstret en natt.
Glad.

Snurrig.

jävla pojkar fikar.

Snygg missnöjd tjej.
Gick hem.
Sommarstugade.

Trist på tåget när anna bara ville läsa sin bok och jag ville leka lekar.
Snygga tjejer förfestar med lite vin.

Letar stjärnfall långt däruppe.
Tog bussen hem.
Massor av bilder fick ni. Och mångamånga fler har jag.
Bon Iver – Wisconsin fina låten.
Puss.

RSS 2.0