THis is showtime, THis is showtime, THis is showtime, THis is showtime, THis is showtime, THis is showtime, THis is showtime, THis is showtime.

Do you know what I did this vacation?
Hitta riktigt cool kille med feeedtazzzte cyklopet.
Det va kul.
Hade på mig sånt en dag.
Tyckte det va kul.
Cinnamon challengeeeee
Evil kitten.
Det var lite olika små grejer som jag gjort. Kändes bra. Allt var bra. Avslöjade lite för mycket för främlingar på jag har aldrig, såg klart alla glee avsnitt, fnissade, handlade lite fina saker, julmyste och massa annat.
Phoenix – Lisztomania

Ten decisions shape your life.

Tumblr bild yezzz.
EyesEyesEyes.
Ska göra sånt långt inlägg om mitt lov om ett tag. Annars så lyssnar jag mest på detta;
Finns inte på spotify, dumma spotifyyyyyy.
Pussar och sånt, hejdå.

jessie is a friend, he's ben a good friend of mine.

Hej, just nu lyssnar jag på detta som ligger på denna. Jag stör mig på att min kamera är sönder och jag firade den alldeles kära alla hjärtans dag på biblioteket med några fina. hah, firade.
Och så har jag prov. Och slutar antagligen tolv imorrn, sen har jag lov(omfgyesss!!!) då ska jag leva livet och inte tänka på morgondagen.
Och så kollar jag på timtals av Glee. Så fyllde käraste 1(Hilda) hela femton år igår också! Wihiiii, då gjorde jag en söt paint bild med typ triljarder bilder på oss sammanslagna.
Och så skulle jag på Nöjesmagasinets prisutdelning idag, men sen orkade jag inte utan hängde med n iställe.
SÅ har jag också insett vilken bra vecka det är när jag får grejer mycket billigare än egentligen! hänt mig flera gånger denna veckan! Dels fått twix några kronor billigare och idag falafel 10 spenn billigare! Man bah TACK VÄRLDEEEEN!!! Tänker inte ens fundera på varför jag får det utan bah glädjas över att allt är billigare, hahhihhahahooo
Cutegurlzz_97
Tjajutannäsaomgsåläskii_97

Sluta, jag är inget offer.

she better be someone special, she better be devoted just like you. It better be for real this time, as i know it always was with you.

Såg Anna Ternheim live idag. Hon var bäst. Annars så går jag djupare in i allt. Och var en av de bästa på matteprovet och sånt. Annars tror jag att jag dör ibland och ibland lever. Imorgonkväll kommer jag t.ex. dö, sen kommer jag leva under natten. Så förutsägbar var den tiden.
Och så har jag varit på Carmen, ätit tio miljoner snickers och croissanter. Spenderat tid med de jag tycker om. Och inte orkat. Och ätit massa mer. Glömt hämta ut mina linser och spelat miljarder timmar gitarr och piano, iställe för att göra läxor.
Anna Ternheim – Better Be

Dude knows i'm a g, that's short for a girl.

King Jenna.

réalisant déteste tout le monde moi, et personne ne m'aime.

The xx – Intro

RSS 2.0