she'll be saying "Use me, show me the jacuzzi"

Lördagkväll och jag satt hemma. Hade så ont i magen att jag kröp ihop på golvet. Min kväll gick ut på att kolla på film med mamma och fundera över om jag egentligen är död. För det jag är är iallafall inte levande.
Annars denna veckan har jag gjort sånt man gör, pluggat, varit med Loppan min, firat fredag wihoo (förstört min kamera också. Man bah tack, fuck lifeee), varit med N och gjort sånt vi inte borde göra för att vi inte är vi.
Cute gurl sang for me.
Cute gurl drank tea. And did some writing.
Cute gurls went iceskiing with school. Hihi
Badade lite skumbad med Flippsen.
Sov lite med loppsen.
Wääh, lite bilds på det jag gjort under veckan dåe. Lite.
Nu ska jag plugga litt, sen träffa sannan min. Sunday as usual.
Bob Marley – Turn Your Lights Down Low
Fröken Löken (siffrorna?) Jo, det kan man väl säga. Inte direkt för att detta svaret kan ha gjort dina tankar klarare, antagligen.

i'm not a cowboy pam, i'm a stuntman.

Har gått på festers spelning, gått hem med N. Sovit med N. Tröstat, kramat, kysst och sagt att allt kommer bli bra. Det var en vemodig natt. Aldrig lyckats gå upp, N skulle gymma men lyckades aldrig komma iväg, låg kvar i sängen i timmar istället. Sagt hejdå.
Ätit frukost(det är det vilken tidpunkt det än är på) på Emriks med de där och kollat på snöovädret utanför.
Gått hem, kollat death proof med mamma.
Ätit lite. Gått ut och träffat Sanna i sådär många timmar som man gör. Kommit hem, tumblin, somnat själv, utan någon längs med min rygg.
Fått frukost på sängen, fixat på rummet och gymmat två pass med mamman min. (hej träningsvärk imorgon!)
Detta är väl ungefär inte särskilt i detalj vad jag gjort denna helg. Ja, bra.
Där är jag när jag borstar tänderna, jag tar rätt ofta egobilder när jag borstar tänderna. Ändå.
It's deathproof.

no man, no cry.

Skrev ett tio inlägg(typ, lite överdrift men ändå) långt inlägg om att jag blev dumpad i söndags och precis när jag skulle klicka publicera så jag bah fuck it ingen bryr sig ändå och jag har snyggt hår idag.
Dagens höjdpunkter idag måste varit då min lärare till sist fattade att hon inte varje dag ska fråga mig(obssss endast när det är två klasser i salen, så alla hör) hur jag egentligen mår och försöka få mig att berätta det ut så alla hör. Så hon skrek in mig privat och frågade där (observera, privat, inte inför båda klasserna!!!!) så jag bah det är depression och ångest.......... och hon bah men oj, vad tråkigt :( då ska jag inte pusha dig att berätta mer hela tiden, man bah tack, efter över ett halvår förstår du äntligen. Eller när när jag skrattade så mycket åt ella så mitt örhänge slog till min tand och det gjorde ont.
Nu lagar jag mat(dokti tjej) fetaostköttbullar och klyftpotatis med tsatsiki och sallad och lyssnar på Bob Marley. Annars är jag irriterad på mig själv, för att jag aldrig ska kunna bestämma mig över rullor och aldrig få något gjort. Vill ju börja på roller derby nu! Jävla Timbe.
Förövrigt känns hela mitt liv lite zombieaktigt, kan stoltsera med att jag inte gråtit alls idag, första gången på över en vecka. Grattis Timbe.
Och så spenderar jag mina dagar med att spela piano, konstant. Inget får jag gjort, men det skapar ett lugn över mig och jag hamnar i trans, så slipper jag tänka på omvärlden och mina känslor.
Lost på min tumblr.
Love och kys

'Cuz I can't make you love me If you don't. You can't make your heart feel Something it won't. Here in the dark In these final hours, I will lay down my heart And I'll feel the power; But you won't. 'Cuz I can't make you love me If you don't.

Bon Iver – I Can’t Make You Love Me

well i never pray but tonight I'm on my knees.

Hej, idag grät jag under två lektioner samt när jag kommit hem. Men Hilda hjälper. Och att kolla på söta katter och äta tårta.
Här får ni en katt och en låt. Katten är från nån tumblr.
Gotye – Somebody That I Used To Know

i'ma get dumb and bang a wizard.

hej fanzzzen, lite grejs jag gjort under den sista(wäääh) veckan på lovet.
Coco och Chanel hängde lite i min jacka under en promenix med käraste Filippan min.
Hängde lite vingliga och glada på en toalett.
Hittade ett fia med knuff i väskan som ingeting. hahahaahah
Sötaste kusinen i stan fyllde 3.
Här var vi också väldigt glada.
Upptäckte kingigaste skylten på vägen hem en natt.
De här klädesplaggen + (ännu ett par) leopardtights och en ring äger jag numera.
Och just nu? Ja, då sitter jag här, lyssnar på musik och äter godaste rosa tårtan.
Pussar


jag snodde dig från din djkille, han kunde inte ge dig det du ville.

hej, jag är mainstream. jag lägger upp bilder på lite av vad jag fått i julklapp. Pussar.
zgxXMN on Make A Gif, Animated Gifs
KÄNNER FÖR ATT VISA ALLT MEN ORKAR INTEEE, plus att jag inte vill göra det inlägget längre än det är men jaokejbra, i korthet är det ni ser, lite kläder, tre serieböcker, ugglering och frida kahlo ljus, några presentkort, två filmer, en parfym och derbystrumpor, en väska ooooch..... SiESTABILJETT!!!
This was totally me the minute I found out.
Annars fick jag olika fina grejs, smycken, väska till, prenumenationer på tidningar, kläder, blablabla you guys don't really give a shit.
Ps, observ att jag har linser, jk det kan man inte se ju.
Ps 2, <//3 för att ingen kommenterar man bah fuck you alllll nu ska jag gå och lägga mig i en grotta och sova.

Massa pussar(nej för ni kommenterar inte) men vill va snäll, beslutsångest! Bara några pussar!

2011.


Våren 2011, var som vanligt. Jag mådde bra, hade kul. Kollade på Håkan på KB med loppan. Kände lycka när jag hilda och inez var på johnossi. Något grep tag inom mig, det var lycka. Vi sjöng oss hesa och jag hade ett rus i mig i flera dagar. Det skulle bli en tradition.
Dansade runt till jag kommer, hela tiden. Skrattade  så mycket, snurrade runt i Klaras kök efter skolan, stunden då vi upptäckte jag kommer. Den var på repeat konstant, och alltid p lite för hög volym för att vi ska kunna höra något annat.
Träffade Noel, blev kär.
Sommar 2011, insåg hur det känns att älska någon. Vilken läskig känsla det är, men även lycklig. Tycker om den.
Kände det kalla från en nästan död kropp i min famn. En av mina bästa vänner. Kände kylan och ovissheten om vad jag skulle göra, paniken. Ville bara att allt skulle bli bra, att du skulle leva. Jag var mer rädd än jag någonsin varit. Jag grät och skrek på ambulansmännen. Såg ambulansen köra iväg och blev hemkörd av polisen. Kommer aldrig glömma den livlösa kroppen i mitt knä och känslan den gav. Kvällen skapade vissa av mardrömmarna.
Sommaren fortsatte. Åkte till berlin. Åkte runt på alla ställen i Sverige där man ska vara på sommaren. Åkte till Juleboda en vecka med loppan. N åkte till Schweiz. N kom tillbaka. Saknade sanna så mycket. Saknade alla så mycket.
Började 8an.
Gick på malmöfestivalen hela tiden.
Gick Slutwalk Malmö. Stod upp för oss.
Såg veronica maggio, hoppade och skrek mig hes. Såg maskinen och den svenska björnstammen, hoppade, sjöng och skrek mig hes. Gick barfota hem genom regnet och mörkret. Klara skrek så hon tappade rösten.
Fyllde år, hade det bra. Fick typ allt jag ville och mådde allmänt bra, men då var det bara sommar. Hösten skulle komma.
Höst 2011, blev mer sårad än jag någonsin blivit, grät och grät. Verkade aldrig sluta göra ont. Vi satt i en trappa, jag grät och du bad om förlåtelse. Jag kan se det framför mig, hur jag skakar av mig dina armar, dina försök till att skapa som en fred. Men jag kunde inte då, jag var för ledsen. Det skapade en osäkerhet i mig. Men vi gick vidare. Jag tog till mig dina armar och försök till fred. Det bästa jag gjort.
Blev påkörd. Fick åka ambulans för första gången. Och ligga på sjukhus i miljontals timmar. Sova på sjukhus. Gå som en gammal tant, stapplandes fram genom gången mot filmerna med ett droppställ släpandes bredvid mig och en Noel som kollar så jag inte trillar eller väljer en dålig film. Slutar med att vi tillsammans väljer Simpsons filmen. Mamma tycker inte om den så hon läser tidningen istället.
Vi bråkar igen, stort. Det är mitt fel den här gången.
Psykbryten börjar, de då jag gråter och skriker. Inte kan göra något annat. Men Noel håller mig uppe.
Rättegången kommer och jag ska vara stark. Starkare än någonsin. Men det går inte. Gråter i mammas knä om och om igen.
Har stunder jag aldrig vill glömma, jag lever.
Kollapsar, nästa dag är det skolkonsert. Folk undrar vad som hänt, varför jag plötsligt gråter. Och jag blir irriterad, irriterad på att folk bara bryr sig när jag inte kan dölja det. Att folk bara frågar då de ser att jag gråter, inte någon annan dag, inte ens de som står mig närmast som betyder så mycket.
Några dagar senare känner jag mig galen. Jag skriker och gråter tills jag nästan spyr. Bara skriker rakt ut, det svider i halsen. Blir hes.
Än en gång kommer de fina stunderna, jag och lona klarar allt. Hand i hand går vi mot allt. För som du sa, hand i hand klarar vi oss genom allt.
Vintern.
Är bra, den pågår även nu. Men det är ett annat år.
Det har funnits så bra saker. Jag har varit så glad, har även varit så ledsen. Men det vill jag inte fokusera på, det är de bra stunderna jag vill minnas. När man springer under gatlampornas ljus och känner sig lycklig, man skrattar i timmar och somnar. När man har en stund som man aldrig vill släppa taget om.
Fått mina första betyg, ett A, två B, resten Cn och några Dn.
När jag precis kommit till farmor kände jag mörkret gräva sig fram inom mig och jag satte mig ner och andades djupt för att inte börja panikskrika och gråta när alla var så glada runt om mig. Och jag har börjat bli bra på det där, att kunna le och låtsas som ingenting när jag håller på att gå sönder inuti.
Åkt till Dalarna med N, åkt skidor, kört snöscooter, haft snöbollskrig, gjort allt man gör där. Spelat kort i timtal. Kännt mig så glad. Sovit för lite och pratat i timmar.
Och nu lite låtar som gjorde 2011 2011 till just 2011 2011;
Hela denna lista, Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag. nätterna då vi ligger i min säng i mörkret och sjunger med, halvsomnar till alla låtarna, tysta i mörkret. Det är de stunderna jag mest kommer komma ihåg.
Tänkte även visa lite bilder, från stunder som gjorde 2011 2011, till just detta året, vissa av bilderna är helt omotiverade bilder men som ändå hade en plats under detta året.
Nu är det 2012, och du ska bli så bra.
Ps, du okända människa som nämner sitt namn med massa siffror iställe, det är lona. poussen

RSS 2.0