✞✞✞✞✞

äter chips och gillar inte so, skaffade en gifyo.
Idag åkte hanna och kakan hem till stockholm. Och så ska falafel n.1 mittemot mig stänga ner och jag bah fuck you alllll, så åt falafel på intergrill under mig istället, bah för att testa om det va gott. Skoja, de va för hanna ville och jag och kakan vill äta med henne ju
Hejdå

If you knew my story word for word, would you go along with someone like me?

Imorrn har jag studiedag. Wihoo
Så kollar jag massor på Quentin Tarantino filmer också.
Och det var en fin malmö-vårdag och jag hade inte gympakläder och inte anna heller så vi tog timmen i akt och satt på gatan med sockerdricka i glasflaska och såna skumtoppar ni vet? Såna goda med choklad runt. Det var så bra.
Brände upp halva mänskilgheten.
Sen kollade jag och hilda klart tangled efter ett års väntan. Ofta man kan skära av allt hennes hår med en liten spegelskärva, nej. Inte trovärdigt.
Gick på fest och nedanför hittade vi en tant som gav oss ett popcornpaket. Blev glada.
Att gå genom malmö halv sju på morgonen, det är något som alltid kommer förbli bäst. Känns som en miljon zombies ska komma från sidan av ett bakhörn och du kommer få springa för livet vilken sekund som helst, men samtidigt är det så lugnt och vackert att du aldrig vill lämna gatan.
70 dagar till siesta, counting down. Counting down!

Have I ever?

Hej
Lite under en vecka har jag haft tantkväll med hilda, gått stan med loppan, ätit pizza i solen, varit med N osv. Bestämt mig för att vi borde se The Shining och äta pizza i hans säng, bara för att inte orka hela min och tycka att filmen är för läskig s ådet slutar med att jag somnar iställe. Ungefär sånt har jag gjort.
Hellos
Calipposhots är tillbaka!!
Och idag gick jag på stan och haffade en klänning, massa underkläder och blekning till håret. För nu har jag bestämt mig, jag ska dip dyea det. Ätit massa sushi också.
Klänning.
Sen lyssnar jag massa massa på Veronica Maggio – Dumpa mig - 2012 Version
Filmen heter We need to talk about Kevin.
Och så, 8 mars, internationella kvinnodagen! Ingen glömde hoppas jag!

You don't want to kill your audience.

Står inte ut. Amazing film.
Jag vet att man inte borde vara kär i en mördare. Speciellt inte en så hemsk som honom. Men titta bara. Han ska in i min Sex Gods mapp dirr.
Gifsen är från tumblr. Jag gillar hur ointressant bloggen är också.
Blä okej. Imorrn kommer jag gå massa i skolan. Sen på onsdag kommer jag gilla att det är sovmorgon och vi missar non. Plus att jag missar de två första lektionerna på Torsdag för jag ska till nån läkare som ska vrida och vända på mig och upptäcka varför jag inte tycker om att leva eller nåt sånt. Vet faktiskt inte riktigt.
Gonatt

Look I'm as high as the sun. Shut your mouth boy, when will you learn.

Vad gör jag?
Svar, äter, läser och lyssnar på Teddybears – Get Mama A House.

sit med down, shut me up, i'll calm down and i'll get along with you.

Antichrist.
Kan knappt röra mina armar, avslutade min vecka med äkligt onda sår över armbågarna, känns som de brinner upp.
Live fast die young, bad girls do it wild, började litt på en ny spellista.

RSS 2.0