Oh, I beg you. can i follow?

tänkte alla var riktigt intresserade över att se hur jag ser ut i snedbena och uppsatt hår, well here you have it! lite för mycket gifs här känner jag, jaja. Imorgon har jag två prov, har pluggat 0. Och massa rep till höstkonserten också, kommer ihåg; 0. Peppen ligger på; 0.
Och om en vecka släpper emmaboda sina earlybird biljetter och jag bara håller tummarna för att jag ska hinna köpa en.
Jag är lite vemodig genom dagarna och allt är lite konstigt, men precis som alla andra så överlever jag.
Jag lyssnar rätt mycket på, Lykke Li – I Follow Rivers (The Magician Remix). Springer till bussen. Sover för lite.
Idag kom första avsnittet av american horror story och jag säger; omg kärlek<3<3<3, MEN, gillar ej hela "aliengrejen", känns inte rätt och tycker det är ltie överdrivet samt töntigt. Men säger ändå underbart.

Does he know, not to talk about your dad?

Hej här sitter jag och dricker te och äter glass.Jag packar grejs och sånt, för vi flyttar snart. Jag  väntar och väntar på att min iphone 5 ska komma, men det tar flera veckoooorrrrrr. Idag kom mina klassfoton, hade lust att gråta en skvätt för att man alltid blir så ful haha. Längtar lite efter julen gör jag också.
 
Tall Ships – Vessels
pussususususs

DonnieDonnieDonnie.

Nu skulle jag vilja skriva att allt är tiptop och jag mår bra och alla runt omkring mig går bra, att jag pluggar till proven och gör uppgifterna. Men det är ju inte sant. Och det kommer jag nog aldrig kunna skriva.
 
Jag jävlapojkarfikar typ hela tiden, sitter i emmas säng och dricker te och kollar på tv typ hela tiden alltså. Och jag praoar. Och det blir fredag och linnea har fest och det går sönder ett bord och jag trillar i köket och jag skrattar och skrattar och det spelas musik som jag inte tycker om. Och så fyller min kusin 18och jag går upp tidigt och sover i bilen till jönköping, kommer dit och äter sushi, åker bil igen(theo övningskör, så vill ju testa åka då han kör) sitter i baksätet och skriker whiiiiwhiiii hela tiden, fastän att vi åker i världens långsammaste bil på små landsvägar och varvar jönköpings praktiskt taget övergivna flygplats. Sen äter vi tårta och efter det tar vi vårt pick och pack och åker hem till Malmö igen.
Och på toppen av allt tar jag bilder på mig själv då jag har klistermärken över hela händerna.
Men säsong 2av american horror story kommer ut om 8dagar. Och jag är förväntansfull och jag längtar.
Så livet är helt okej ändå.
Puss

RSS 2.0