Chillin, bein' christmas and shit.

GOD JUUUUUUUUUUL

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lwd4lkzfXw1r5hrkzo1_250.gif

ps, så här är jag varje jul;

Mångamångamånga kyssar!


We live for a second.

Hej, allt bra allt fint. Firar jul hos farmor å har åkt de där 5timmarna på tåg idag, wihoo.
Har så mycket känslor i mig just nu, jag vill skrika, gråta, inte prata med någon, jag vill skrika av lycka och skratta. Jag känner så mycket, det är överväldigande.
Jag vill kasta mig i dina armar. Vill falla ihop på marken. Jag vill lägga mig ner i regnet. Jag vill släppa lös allt.
Hittade en miljon bilder på mig när jag var liten. hahahahahaah, älskar bamsetröjan.
Kys

En liten droppe och jag går sönder. Jag orkar inte det, julen är nu. Tiden jag älskar, allt det mysiga. Men det enda som håller ihop mig är en liten tråd som går genom mig, bara en lite sak inte händer eller nåt så går jag sönder, jag krossas fullständigt. Bara faller pladask, rakt genom ytan på allt. Rakt ner genom jorden, bara faller och de små bitarna som håller mig ihop faller isär och hit och dit. Hela jag faller isär.
Jag orkar inte vara så känslig.

And i could easily understand how you could easily take my man, but you don't know what he means to me.

Hämtade ut mobilen, visade sig att den fortfarande var sönder. Ändå.

Sån kväll då man sprang genom allt och allt stängde och man fick skavsår av Docsen. Sån då man landade hemma hos angelina med såna man tycker om. Och det slutar med att folk storgråter och man vill vara där och trösta, så man står ute på balkongen i kylan i bara tshirt och folk gråter i ens famn.
Sen går man hem med sanna, kollar en film och somnar.
(Delar med mig två bilder av mig i nya glasögonen. Hoppas folk älskar mig ändå. Första och antagligen sista gången ni får se mig in mah glasses, yessss)
En sån då man köper massa julklappar med N, köper sina glasögon och går och firar sin morbror med lite tårta. Väl där får man förtidiga julklappar (wihooo, fick 2000 och ett presentkort på 1000 på hm av morfar och merith, två halsband fick jag av peter och nadia). Sen går man med noel till hans syster och äter julmat, fast eftersom jag inte äter griskött äter jag massa gröt. Som är gott.
Sån då man på söndagen går med N och han köper nya kläder till sig. Och jag inser att jag tappat bort örhänget jag fick dagen innan av mamma. Sen går N och jag möter mamma och efter ett tag inser jag att jag tappat bort mina vantar också. Så mamma köper andra vantar, som är mysiga. Supergosiga, vill aldrig ta av dem.
Och så hittade jag typ mina drömskor. Som jag förhoppningsvis kommer få, wihoo.
Sen går man hem, äter pad thai, slår in julklappar, har julmys och kollar på Morden i midsomer med mamma. Lite som vi brukar.
Och nu lyssnar man på detta och ska sova.
De kallar oss söta. Ibland.

Project mayhem.

Det irriterande med bra låtar som bara finns på youtube. Här är några. Love.

She stood up on the bank and she whispered, I'll find you and I'll kill you.

Det har varit en sån vecka nu, en med outhärdliga luciarepetioner. En äklig förkylning. En sån då min mobil inte vill vara som den ska så precis när jag och hilda står i ösregnet och inte hittar till noels konsert så vill den inte fungera, den vill inte ringa till någon av mina kontakter. Men efter många om och men lyckas vi hitta ändå, och vi hittar faktiskt i tid.
En då jag går på stan med mamman min och köper fina kläder. Hör inte direkt till ovanligheterna.
En sån vecka då jag på Fredagen träffar N och går på Petris spex, och alla tjejer i hans klass som vi ser totalsnear mig och ser mig som en p12, man bah hej :))))). En sån vecka då man efter spexet sover hos N.
(såhär såg jag ut en dag, japp)
En sån vecka då man på Lördagen går ut på stan med loppan, äter massa minidonuts och får ett totalcraving efter Festis. En sån Lördag då man köper en miljard julklappar. Och går runt från det att solen faktiskt är framme tills det är kallt och mörkt. Då möter man mamma och äter lite på Grand. Och man inser att det var jättelängesen man åt Creme Brule till efterätt och blir jätteglad för den är så god.
En sån då man efter middagen går ut och träffar Lona och några andra käraste plus nån extra och det är så glatt, så kallt och så ledsamt. För det är Lonas sista kväll i Malmö innan hon åker till INdonesien och inte kommer tillbaka förrän i slutet av Januari. En då man följer Lona till bussen och kramar henne så länge det går och inte vill släppa. En sån då när man sett bussen åka iväg i mörkret går hem till Hilda och dricker julmust.
En då man på Söndagen möter sin pappa för att kolla på ett piano, om man vill ha det eller inte. Och bestämmer sig för att joo, det vill jag nog. Sen möter man mamma och går länge på Åhlens och köper massa grejs.
Chad VanGaalen – Molten Light
Pussar

hand me the singing fish my love.

Efter en säsong 90210, alla avsnitt av julkalendern, flera liter te, ett paket Noblesse, hur många mandariner och apelsiner som helst är jag på bättringsvägen!
Jag har insett att
1, omg silver är ett psyko.
2, nej det var hon inte, hon va manodepressiv.
3, fml, jag har förstört mina högtalare.
4, undrar vad jag ska köpa till alla i julklapp?
5, hela mitt liv kommer kretsa kring 90210 nu.
Nu ska jag duscha och bli klar. Kolla mer på 90210. Sen kommer Hilda hit och jag blir frisk!
Massa pussar och kramar på er!

And all I loved, I loved alone.

Att vara sjuk får en att kolla på ungefär en miljon avsnitt av 90210, bara för att man precis upptäckt det. Dricka stora koppar te och äta massa mackor. Ha så mycket tankar som man vill få ner i skrift, här. På bloggen. Men som bara inte går. Eftersom jag är sjuk missar jag hela denna skoldag. Men ska nog gå imorrn. Men inte på första lektionen, har ett Bup-möte då.
Var hos tandläkaren i Fredags, har perfekta tänder. Wihoo
Lite såhär ser det ut på min Tumblr.

Mardrömmarna är tillbaka.

Imaginary.

Denna helg har jag,
Myst med soulsister rollers fredag kväll, kollat första Roller Derby vmet någonsin!
Varit med N, 6månader.
Planerat att gå på stan, sen kommit på att det är för äkligt väder så gått och fikat med tre av mina käresta.
Även gått på fest, tagit fula fjortis bilder och hållit ett minnestal för en fisk.
*Swaggah*
Idag åt jag världens godaste pannkaksfrukost med mamma, har bara hängt runt och sist gått på en konstig performance med mamman min.
Phoenix – If I Ever Feel Better

play a videogame.

Posar som ingenting när man väntar på Inez och Lona.

leaning for a big kiss, put his favourite perfume on.

6månader, ett halvt år, 182.5 dagar.
Som igår men samtidigt som att det var 100år sen. Finaste. Det har varit de bästa dagarna, de finaste dagarna.
Du som håller mig kvar vid liv, vid verklighet.
Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home

What happened to your eye?

Idag har jag,
Filmat lite och sånt i skolan. Sjungit massa lucialåtar, övar till konserten som en chef.
Åkt och testat syn, samt beställt nya glasögon. Får stanna halvt blind till nästa vecka. Eller nåt. Och då ska jag ta och skaffa lite linser också. Äntligen. Orkar inte gå halvt blind hela tiden, bara för jag är för ytlig att alltid använda glasögon..
Även suttit vid mitt köksbord druckit julte och ätit pepparkaksdeg med hilda, pratat spöken osv. Lite läskigt att vara hemma själv efter det, haha.
Frank säger hej.

RSS 2.0